Zorg vanuit het hart

Coaching voor moeder en gezin

Coaching voor de moeder

Door mijn werkervaring met moeders heb ik veel verhalen gehoord en heb ik veel moeders mogen helpen. Ik heb uitgebreide kennis over van alles wat bij moeders speelt. Ik voel me vaak een oermoeder van alle moeders waar ze bij terecht kunnen.

Vaak gaan verhalen over onzekerheid, grenzen, loslaten, angst en het goed willen doen. Allemaal mechanismen die we als vrouw leerden. Maar wat wil je zelf?

Autonomie, rust en regie zijn belangrijke uitgangspunten in mijn coaching. We zoeken samen naar waar dingen vandaan komen. Ook is het belangrijk dat je je langzaam vertrouwd voelt met wie je nu bent, in nieuwe rol als moeder.

Methodes zijn onder andere (trauma) heling, gedrag therapie, systemisch werken en energetisch werken.

Vaders/partners zijn ook welkom! Zij komen vaak dezelfde dingen tegen. We hopen samen inzichten te krijgen en deuren te openen die eerder gesloten waren.

Coaching voor het gezin

Ouders zijn de spil en ik zie het gezin als een systeem, ook hier kijk ik naar het geheel. We kijken samen naar een ritme, structuur, grenzen en natuurlijke communicatie waarbij ieder gezinslid mag zijn wie hij of zij is. Per gezin verschilt het hoe we dit samen aanpakken.

De verschillende methodes zijn onder anderen systemisch werken met poppetjes of een kookworkshop. Het laatste kan helpend zijn in het leren communiceren met elkaar.

Kijk bij tarieven voor een overzicht van de kosten.

Nadat er diverse zorgverleners verschillende adviezen gaven vanuit hun eigen visie kwam Berber bij ons thuis en pakte de regie waar nodig en in afstemming met ons. Ze keek en voelde daarbij of het goed was voor ons dochtertje en ook voor ons als ouders. Berber kan snel de kern van het probleem zien en biedt hulp zo veel en zo lang als nodig is voor het gezin.

Annick
Borger
illustratie-verticaal

Meer weten over gezins- en moedercoaching?